Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Από εδώ μπορείτε να κάνετε είσοδο στην προσωπική σελίδα της επιχείρησής σας

Ξεκινήστε τώρα να προβάλετε την επιχείρησή σας στο κοινό του CDF Travel

Take the opportunity, join the Directory portal, add your company (organisation) profile in the list and promote your business with us. Fill your profile, add all important information and navigate people straight into your business.

How to Join Directory Portal in 5 steps:

  • Fill in you email, username and choose your package,
  • Click on Sign Up (Buy with Paypal),
  • Pay for package on Paypal,
  • Check your email for login info,
  • Log in and add your ITEMs into to the Directory Portal.
Loading…

Frequently Asked Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Το νερό των δημόσιων βρυσών είναι πόσιμο;

Το μεγαλύτερο όμως λάθος που θα κάνεις είναι να παραμερίσεις το καλύτερο νερό της Ρώμης, ναι, αυτό ακριβώς που βγαίνει από τις δημόσιες βρύσες. Λέγονται “nasoni” γιατί μοιάζουν με μια τεράστια…μύτη, υπάρχουν από το 1874 και το νερό που προσφέρουν είναι πεντακάθαρο. Στη Ρώμη υπάρχουν πάνω από 2.000 nasoni και πρόσφατα βγείτε και εφαρμογή για τα iphone ή τα android που εντοπίζουν το πιο κοντινό nasone για να γεμίσεις το παγούρι σου χωρίς να ξοδέψεις ένα ευρώ!

Το εμφιαλωμένο νερό κοστίζει αρκετά. Θα αναπολήσεις τις ωραίες, καθιερωμένες τιμές της Ελλάδας  και θα πεις “ευχαριστώ” όταν βρεις το μικρό μπουκαλακι κάτω από 1€.

Τι να αποφεύγουμε

 

Οπουδήποτε υπάρχει συνωστισμός και κυρίως μέσα στα λεωφορεία, να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί εκεί δρουν οι πορτοφολάδες. Η περιοχή γύρω από το σταθμό του Τέρμινι είναι κακόφημη και δε θεωρείται πολύ ασφαλής για νυχτερινές βόλτες. Επίσης να είστε αρκετά προσεκτικοί όταν διασχίζετε τους δρόμους γιατί οι Ιταλοί δε φημίζονται για την προσεκτική και συνετή οδήγησή τους. Ακόμα θα ήταν καλό να διπλοτσεκάρετε τη χρέωση στα ταξί αλλά και τους λογαριασμούς των εστιατορίων για τυχόν υπερχρέωση. Τέλος για να κάνετε ακόμα πιο ευχάριστες τις διακοπές σας στη Ρώμη, προσπαθήστε να αποφύγετε τις ώρες αιχμής στα γνωστά τουριστικά αξιοθέατα όπως το Βατικανό και το Κολοσσαίο γιατί θα υποστείτε το μαρτύριο μιας ατελείωτης ουράς (προμηθευτείτε τις ειδικές κάρτες εισόδου για τα διάφορα μνημεία για να τις αποφύγετε) και μην κάτσετε για φαγητό στα τουριστικά εστιατόρια γύρω από το Βατικανό και την Αρχαία Αγορά.

Statistics: 59 Categories 23 Locations 158 Resources 69 Reviews
Αφήστε μας μήνυμα