• Εγκαινιάστηκε στις 3 Οκτωβρίου 1969 
   
  Τιμή εισόδου: Παρατηρητήριο 
  Ενήλικες από 13 € / παιδιά από 8,50 € /δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 4 ετών Οικογενειακά εισιτήρια για μέχρι 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 29,50 € Εισιτήριο σπουδαστών: 20% – Έκπτωση για το εισιτήριο παρατήρησης παρατήρησης στο εισιτήριο (με ταυτότητα σπουδαστή) Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εισιτήρια και τα μηχανήματα εισιτηρίων στον Πύργο και ισχύουν για μια επίσκεψη στο κατάστρωμα παρατήρησης, 203μ. Πάνω από το Βερολίνο. Εάν θέλετε να αποφύγετε να περιμένετε και να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας εκ των προτέρων, συνιστούμε τα online εισιτήρια . (Mastercard, VISA) και Giropay και Vouchers από τον τηλεοπτικό πύργο του Βερολίνου.Στο γραφείο εισιτηρίων του Πύργου μπορείτε επίσης να πληρώσετε με μετρητά ή χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα.Οι αναγραφόμενες τιμές περιέχουν το νόμιμο φόρο προστιθέμενης αξίας.
  Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πύργο στο κέντρο της πόλης, κοντά στην Αλεξάντερπλατζ. Χτίστηκε από την κυβέρνηση της Ανατολική Γερμανίας μεταξύ του 1965 με 1969 με σκοπό να γίνει σύμβολο της πόλης.
  Ο πύργους ύψους 368 μέτρων είναι η ψηλότερη κατασκευή στη Γερμανία και η δεύτερη ψηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Ονομάζεται Φέρνσετουρμ που στα Γερμανικά σημαίνει “τηλεοπτικός πύργος” και στην σφαίρα του στεγάζεται ένα παρατηρητήριο και ένα περιστρεφόμενο ρεστοράν. Από το παρατηρητήριο ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την πανοραμική θέα από ύψος 203 μέτρων από το έδαφος και η ορατότητα μπορεί να φτάσει τα 42 χιλιόμετρα σε μια καθαρή μέρα.
   

  Το ρεστοράν βρίσκεται πάνω από το παρατηρητήριο και κάνει μια πλήρη περιστροφή κάθε 30 λεπτά δίνοντας στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία. Στον άξονα βρίσκονται δυο ανελκυστήρες τα οποία ανεβάζουν τους επισκέπτες στη σφαίρα σε μόλις 40 δευτερόλεπτα.
  https://tv-turm.de/en/tickets-prices/
  Πηγή

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

TV Turm Alexanderplatz Gastro­nomie­gesell­schaft mbH Panorama­straße 1A D-10178 Berlin

GPS:

52.520771898917, 13.410046177805

Plan My Route

Leave a Review

Ενδιαφέρον
Τιμή
Τοποθεσία
Πρόσβαση
Βαθμολογία
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields