• Πρόσβαση:μετρό 2 Η στάση Piazza Cavour
  Μετρό 1 στάση Piazza Dante
  μετρό 1 στάση Σταθμός Museo 
  Spaccanapoli είναι ο πιο δημοφιλής δρόμος της Νάπολης , ονομάζεται έτσι επειδή κυριολεκτικά «σπάει» κόβοντας την πόλη στα δύο, αρχής γενομένης από την ισπανική συνοικία στο πιρούνι .

  Στο δρόμο υπάρχουν σημαντικά κτίρια μεγάλης αρχιτεκτονικής αξίας, όπως την εκκλησία της Santa Maria , την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου delle Monache, το Palazzo Venezia , το Palazzo di Sangro και Palazzo Marigliano .

  Στην Piazza San Gaetano μπορείτε να κατεβείτε από το επίπεδο του δρόμου για να ανακαλύψετε τα μυστήρια της υπόγειας Νάπολης .

  Είναι ο τόπος όπου ο φιλόσοφος Benedetto Croce έζησε και πέθανε,Η Spaccanapoli διασχίζει την καρδιά του ιστορικού κέντρου  της Νάπολης, εμποτίζοντας την παράδοση, την ιστορία, την τέχνη, τον πολιτισμό. Αυτό είναι το μέρος που αντιπροσωπεύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά της πόλης: από τη μία πλευρά θα πρέπει να «χάσετε» τον εαυτό σας μεταξύ τα χαρακτηριστικά  σοκάκια, κινούμενα από θρύλους, μουσική και χρώματα, πάντα γεμάτο από ανθρώπους που παίρνουν μια βόλτα στα μαγαζιά?από την άλλη πλευρά, είναι δυνατόν να επικεντρωθούμε σε πολιτιστικές πτυχές, για την παρουσία σημαντικών ιστορικών αξιοθέατων της πόλης.

  Από το υπόγειο στην Piazza Cavour, μόνο με τα πόδια για 5 λεπτά κατά μήκος της Via Foria, και στη συνέχεια θα στρίψετε δεξιά στην Via Duomo, όπου θα δείτε τον καθεδρικό ναό της Νάπολης.Μια εκκλησία που είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκκλησία της πόλης, και είναι επίσης ο τόπος όπου τρεις φορές σε ένα χρόνο, υπάρχει η τήξη του αίματος San Gennaro του (τα περίφημα «θαύματα του Αγίου Gennaro »).
  Πηγή

Address

Our Address:

Spaccanapoli

GPS:

40.8457234, 14.247103700000025

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields