• Πρόσβαση:Με το S-bahn, γραμμή S1, στάση Schlachtensee.
   
  Τιμή εισόδου: Δωρεάν
   

  H λίμνη «Schlachtensee» βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Βερολίνου, στο δάσος του Grunewald. Είναι η καθαρότερη λίμνη της περιοχής του Βερολίνου, γεγονός που την κάνει κύριο πόλο έλξης για τους κατοίκους του Βερολίνου, των τουριστών που θέλουν να απολαύσουν στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης, καθώς επίσης και ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το ψάρεμα.
  Τριγύρω από τη λίμνη υπάρχει ένα συνεχές μονοπάτι που ενδείκνυται για περιπάτους και τρέξιμο. Στην ανατολική ακτή της λίμνης υπάρχει ένας ξενώνας πολιτιστικής κληρονομιάς στον οποίο λειτουργεί μπυραρία για τους επισκέπτες και παιδότοπος. Εκεί υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης σκαφών. Η πρόσβαση στην περιοχή γίνεται με το τρένο.

  Στο κεντρικό τμήμα της λίμνης υπάρχει το πάρκο Paul Ernst, που πήρε το όνομά του από το συγγραφέα Paul Ernst (1866-1933) και η πρόσβαση εκεί γίνεται με το τρένο στην ομώνυμη στάση. Είναι ένα πάρκο αναψυχής, που εκτείνεται για ένα χιλιόμετρο μέχρι το νότιο τμήμα της λίμνης και καταλήγει σε μια βραχώδη και απόκρημνη χερσόνησο.
  Πηγή

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

-

Address

Our Address:

Am Schlachtensee | Zehlendorf, 14163 Βερολίνο, Γερμανία

GPS:

52.444631489995, 13.227497774591

Plan My Route

Leave a Review

Ενδιαφέρον
Τιμή
Τοποθεσία
Πρόσβαση
Βαθμολογία
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields