• Πρόσβαση:Βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία Tanners και στην αγορά ψαριών, ακόμη και 2 λεπτά μακριά. Επιπλέον, η κεντρική πλατεία Grote Markt απέχει πέντε λεπτά.

  κοντινότερη στάση λεωφορείου Eekhoutpoort, Eekhoutstraat αριθ. 2

   
  Τιμή εισόδου: Δωρεάν
   Απολαύστε ένα από τα πιο φωτογραφικά αξιοθέατα σε όλη την πόλη της Μπριζ, το Quay of the Rosary (Rozenhoedkaai) είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα αυτής της βελγικής πόλης με τα κανάλια και τα κλασικά κτίρια. Έτσι, βγάλτε τη φωτογραφική μηχανή σας!

  Η ομορφότερη γωνία της Βρύγης προσφέρει ένα μείγμα εικόνων με το Belfort, τις βαρκούλες, τα μεσαιωνικά κτίρια, το όμορφο κανάλι, το διάσημο (από την ταινία “In Bruges”) ξενοδοχείο Relais Bourgondisch Cruyce, τις αντανακλάσεις στο νερό και την κλαίουσα ιτιά που ακουμπάει στο νερό και κλέβει τις εντυπώσεις.

  Το μπλέξιμο των άνωθεν θεμάτων δένουν τόσο αρμονικά, χαρίζοντας μία μοναδικής ομορφιάς εικόνα, που θα σας συντροφεύει για πάντα. Καθίστε στο πεζουλάκι, πιείτε ένα καφέ ή μία μπύρα στο γωνιακό μαγαζί και αφεθείτε στη μαγεία του τοπίου.

  Αν το τοπίο σας συνεπάρει το πρωί, φανταστείτε πώς θα μοιάζει τυλιγμένο στα φώτα το βράδυ. Προτεινόμενες περίοδοι είναι η άνοιξη, το καλοκαίρι και αρχές φθινοπώρου. Η ιδανικότερη ώρα είναι φυσικά κατά τη δύση του ηλίου.
  Πηγή

Address

Our Address:

Rozenhoedkaai -, Μπριζ

GPS:

51.2071273, 3.227496599999995

Plan My Route

Leave a Review

Ενδιαφέρον
Τιμή
Τοποθεσία
Πρόσβαση
Βαθμολογία
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields