• Κατασκευάστηκε από: Domenico Fontana 
  Χρονολόγηση:1600-1858
  Πρόσβαση:
  Λεωφορείο

  Το ANM R2 φτάνει στη Via San Carlo
  Τελεφερίκ
  σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τον κεντρικό τερματικό σταθμό του Augusteo (Vomero – Corso Vittorio Emanuele)
  Υπόγεια
  15 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του Τολέδο
  Ταξί
  από τον Κεντρικό Σταθμό της Νάπολης
  από το αεροδρόμιο Capodichino της Νάπολης
  Με τα πόδια
  λίγα λεπτά από το τερματικό σταθμό Beverello του λιμανιού της Νάπολης (μεγάλες κρουαζιέρες και συνδέσεις με τα νησιά)

   
  Τιμή εισόδου: 

  πλήρες εισιτήριο
  € 4,00 για επισκέπτες άνω των 24 ετών
  μειωμένο εισιτήριο
  € 3,00 για τους Ευρωπαίους πολίτες ηλικίας 18 έως 24 ετών με έγγραφο

   Το Βασιλικό Παλάτι της Νάπολης είναι ένα ιστορικό κτήριο που βρίσκεται στην πλατεία Piazza del Plebiscito στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης ,  συμπεριλαμβανομένων των κήπων και του Teatro San Carlo , έχει θέα στην Piazza Τεργέστη και το Τρέντο , την πλατεία του Δημαρχείου και τη Via Acton.

  Ο αρχιτέκτονας Domenico Fontana σχεδιάσει μια αστική κατοικία  με μορφές της Αναγέννησης με κίονες και κλασικά διακοσμητικά πρόσοψη, κεντρική πλατεία αυλή με στοά στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο και στις τέσσερις πλευρές της εσωτερικής χαγιάτι.

  Η Royal Apartment περιλαμβάνει το Παρεκκλήσι και την αίθουσα των αντιβασιλέων στην ανατολική πλευρά, το Sala Regia και εκείνες της πλευράς κοινό της πλατείας, καθώς και ιδιωτικά διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα. Ήταν διακοσμημένο με Battistello Caracciolo και με ιστορίες της Ισπανίας με τίτλο Σπίτι με επιγραφές στα ισπανικά.

  Οι επόμενοι αντιβασιλείς ολοκλήρωσαν και διεύρυναν το κτίριο με το παρατηρητήριο και το σκαλοπάτι της τιμής.

  Όταν Νάπολη το 1734 έγινε η πρωτεύουσα του ανεξάρτητου βασιλείου από τον Κάρολο των Βουρβόνων, το παλάτι διευρύνθηκε και από την πλευρά της θάλασσας, με το σπίτι του πρώτου μπάτλερ , στη συνέχεια προς τον  Βεζούβιο με το διαμέρισμα για την Royal Princes.

  Δύο άλλες αυλές προστέθηκαν εκτός από εκείνη της τιμής. Το εσωτερικό ιδρύθηκε στα τέλη του μπαρόκ στυλ με πολύτιμα μάρμαρα και τοιχογραφίες εορταστικό, συμπεριλαμβανομένων των έργων από τον Francesco De Mura και Domenico Antonio Vaccaro.

  Οι τελευταίες αλλαγές που έλαβαν χώρα κατά το χρόνο του Φερδινάνδου η Bourbon μεταξύ 1838 και 1858: Μετά από μια πυρκαγιά στα δωμάτια του Queen Mother, ο αρχιτέκτονας Gaetano Genovese χρεώθηκε με μια γενική αποκατάσταση στο νεοκλασικό στυλ.
  Το γραφείο Principi di Piemonte μετά την ενοποίηση της Ιταλίας, παραχωρήθηκε στο κράτος από LII Vittorio Emanuele της Σαβοΐας το 1919, και προορίζεται σε μεγάλο βαθμό για την Εθνική Βιβλιοθήκη, ενώ η παλαιότερη πτέρυγα της αυλής της τιμής, πλούσια των καλλιτεχνικών ιστορικών μαρτυριών από τον δέκατο έβδομο έως τον δέκατο ένατο αιώνα διατηρείται ως μουσείο.

Opening Hours

Monday

09:00-19:00

Tuesday

09:00-19:00

Wednesday

-

Thursday

09:00-19:00

Friday

09:00-19:00

Saturday

09:00-19:00

Sunday

09:00-19:00

Τετάρτη Χριστούγεννα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 1η Μαΐου, (κλειστά) ΑΥΛΕΣ Είναι ελεύθερα προσβάσιμα από τις 09:00 έως τις 19:00. το χειμώνα μέχρι τις 17:00

Address

Our Address:

Palazzo Reale di Napoli

GPS:

40.8365353, 14.250441099999989

Telephone:
Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields