• Πρόσβαση:Το σταθμό Mergellina του μετρό 2 του μετρό και το λεωφορείο 140 στην Piazza Sannazzaro
   Posillipo ( Pusilleco στη ναπολιτάνικη) είναι μια λοφώδη κατοικημένη περιοχή της πόλης της Νάπολης , ένα χωριουδάκι μέχρι το 1925 και μόνο τότε ενσωματώθηκε διοικητικά ως περιοχή της πόλης .

  Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική παυσίλυπον  που κυριολεκτικά σημαίνει ανάπαυλα από τον κίνδυνο “ή” ότι θα μπορούσε να σταματήσει τον πόνο , ένα όνομα που συνδέεται με την προβολή που απολαμβάνουν, επίσης, δύο χιλιάδες χρόνια πριν αυτό το μέρος της Νάπολης.

  Το Posillipo εμφανίζεται ήδη στις πηγές των αρχαίων Ελλήνων, οι πρώτοι που κατοικούν στο ακρωτήριο και στη συνέχεια καλύπτονται από πέτρες και δέντρα. Υπάρχουν ρωμαϊκά ερείπια κοντά στις όχθες καθώς και κοντά στο υψηλότερο σημείο του λόφου.

  Μπορείτε να δείτε τα απομεινάρια  των ανοιγμάτων του εξαερισμού της σήραγγας που οδηγεί στην κατοικία του Publius Vedio Pollione . Υπάρχουν επίσης τα ερείπια ενός αμφιθεάτρου. Με το τέλος του αρχαίου  πληθυσμού της Νάπολης έκλεισε τα τείχη της πόλης και ολόκληρη η περιοχή έπεσε σε παρακμή, εξ ολοκλήρου έρμαιο των βαρβαρικών επιδρομών και της εγκατάλειψης.

  Στη σύγχρονη εποχή, η περιοχή παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό υπανάπτυκτη μέχρι την κατασκευή του δρόμου Posillipo μεταξύ 1812 και 1824 . Ο δρόμος ξεκινά από το λιμάνι της Mergellina και εκτείνεται κατά μήκος της ακτής, σχεδόν παράλληλος με την ακτή.

  Ένα μεγάλο μέρος της περιοχής  σε μεγάλο βαθμό ανοικοδομήθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο , αλλά έχει διατηρήσει πολλά ιστορικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων Βίλα Rosebery , κατοικία που ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
  Πηγή

Address

Our Address:

posilipo napoli

GPS:

40.8141147, 14.207648000000063

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields