• Πρόσβαση:Οι γραμμές λεωφορείων 1, 2, 3, 4, 6, 11, 12, 13, 14, 16 και 23 σας μεταφέρουν στο κέντρο της Μπριζ και σταματούν σε κοντινή απόσταση από τους κύριους εμπορικούς δρόμους, τα ιστορικά κτίρια και τα μουσεία. Οι στάσεις του κέντρου της πόλης είναι οι Zand (όλες οι παραπάνω γραμμές, εκτός από τις 11), το Sint-Salvatorskerk (γραμμές 1, 4, 6, 13, 14 και 16), O.L.V. Kerk και Dijver (γραμμές 1, 6, 11, 12 και 16), Markt (σειρά 4, 13 και 14) και Stadsschouwburg (γραμμές 4, 13 και 14).
   
  Τιμή εισόδου: Δωρεάν
   

  Η παλιά πόλη της Μπριζ είναι σαν μια μηχανή του χρόνου και όχι τυχαία καθώς βρίσκεται στην λίστα των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

  Η μεσαιωνική αυτή πόλη θα σας δώσει την αίσθηση της εξερεύνησης καθώς θα περπατήσετε μέσα στα σοκάκια και δίπλα από τα πολλά κανάλια της. Αποκαλείται συχνά και ‘Βενετία του βορρά’ και αυτό που κάνει την παλιά πόλη του Μπριζ μοναδική είναι τα πραγματικά καλοδιατηρημένα κτίρια της και τα ελάχιστα μοντέρνα στοιχεία.

  Το ιστορικό της κέντρο αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της εποχής εκείνης που έμεινε αναλλοίωτο, παρά την πάροδο τόσων αιώνων. Τα γραφικά, λιθόστρωτα δρομάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια, οι πλατείες και τα κανάλια με τις γέφυρες δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι.

  Στο κέντρο θα βρείτε πολλά μουσεία και κτίρια ιστορικού ενδιαφέροντος, εκκλησίες, εστιατόρια, μπυραρίες και σοκολατερί. Περιπλανηθείτε στα σοκάκια, βγάλτε όμορφες φωτογραφίες, γνωρίστε ανθρώπους και ακολουθείστε τον ήσυχο και ρομαντικό τρόπο ζωής τους. Αφεθείτε στη μαγεία της και γνωρίστε σε βάθος αυτήν την γοητευτική πόλη που όμοια της δεν υπάρχει, όχι μόνο στο Βέλγιο αλλά σε ολόκληρη τη βόρεια Ευρώπη.

  Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι τόσο ήρεμη που μετά τις 10 το βράδυ ακόμη και η κεντρική της πλατεία.. ερημώνει!Είναι ένα πραγματικά ρομαντικό μέρος, ημέρα και νύχτα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να περπατήσετε όσο ποτέ άλλοτε.

Address

Our Address:

centre brugge

GPS:

51.20815762132284, 3.2252790200261643

Plan My Route

Leave a Review

Price
Location
Staff
Services
Food
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields