• Πρόσβαση:Λεωφορείο
  Βερολίνο, Wolliner Str.
  247
  Τραμ
  Βερολίνο, Wolliner Str.
  Μ10
  Βερολίνο, Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark
  Μ10
  Βερολίνο, Friedrich-Ludw.-Jahn-Sportpark
  Μ10
   
  Τιμή εισόδου: Δωρεάν
   

  Κάθε Κυριακή η υπαίθρια αγορά στο Mauerpark στο Prenzlauer Berg γεμίζει με πλήθος τουριστών και Βερολινέζων που αναζητούν μεταχειρισμένα ρούχα, τσάντες και κοσμήματα.
  Η αγορά  στο Mauerpark είναι αρκετά δημοφιλής. Χρησιμοποιείται συχνά ως ημερήσια απογευματινή δραστηριότητα από ιστιοπλόους και τουρίστες. Η ίδια η υπαίθρια αγορά αποτελείται κυρίως από ιδιώτες πωλητές που προσφέρουν διάφορα είδη. Κυμαίνονται από τα ρούχα, τα παπούτσια, τα ποδήλατα μέχρι τα παλιά βινύλια.
  Επιπλέον, η αγορά  στο Mauerpark διαθέτει μια μεγάλη σκηνή επίπλων όπου οι επιμελείς επισκέπτες μπορούν να βρουν αληθινούς θησαυρούς.

  Η δημοτικότητα της αγοράς  στο Mauerpark προέρχεται εν μέρει από τις συναυλίες καραόκε που λαμβάνουν χώρα στο αμφιθέατρο κάθε Κυριακή το απόγευμα. Από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, ο χώρος είναι γεμάτος με περίεργους ανθρώπους, ακόμη και πριν ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες γύρω και στο Mauerpark που επιτρέπουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από τα ψώνια και την προσοχή στα πράγματα. Αρκετοί πάγκοι μεταξύ των θαλάμων πώλησης προσφέρουν διεθνείς λιχουδιές και καθίσματα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί καφέ στους δρόμους γύρω από το Mauerpark που σερβίρουν καφέ και σνακ
  .Ώρες λειτουργίας: κάθε Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
  Πηγή

Opening Hours

Monday

-

Tuesday

-

Wednesday

-

Thursday

-

Friday

-

Saturday

-

Sunday

09.00-18.00

Address

Our Address:

Bernauer Straße 63 10435 Berlin

GPS:

52.54123999999999, 13.402434999999969

Plan My Route

Leave a Review

Ενδιαφέρον
Τιμή
Τοποθεσία
Πρόσβαση
Βαθμολογία
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields