• Πρόσβαση: κοντινότερη στάση λεωφορείου Boudewijnpark, Αλφόνς De Baeckestraat
  γραμμές της πόλης: 7, 17
   
  Τιμή εισόδου: Ενήλικες € 26.00
  65+ € 22.00
  παιδιά από 1 mt / m 11 έτη € 22.00
  παιδιά από 85 έως 99 cm € 9.50
  Το Boudewijn Seapark είναι ένα βελγικό φλαμανδικό θεματικό πάρκο και πάρκο ζώων , που βρίσκεται  στην περιοχή Sint-Michiels της Μπριζ . Οφείλει το όνομά του στον βασιλιά Baudouin (Boudewijn στα ολλανδικά )Ιδρύθηκε το 1963 από τον δήμαρχο Michel Van Maele , υπό την επωνυμία Boudewijnpark , ανήκει από το 2004 από τον ισπανικό όμιλο Aspro-Ocio .

  Η φήμη του οφείλεται ειδικότερα στο γεγονός ότι περιλαμβάνει το μοναδικό δελφινάριο του Βελγίου, στο οποίο παρουσιάζονται δελφίνια του είδους bottlenose . Συμμετέχουν σε παραστάσεις, όπως και άλλα θαλάσσια θηλαστικά στο πάρκο, θαλάσσια λιοντάρια της Καλιφόρνια και σφραγίδες στο λιμάνι .

  Άλλες εγκαταστάσεις πάρκου περιλαμβάνουν μια έκθεση αρπακτικών πουλιών και θηλαστικών κατοικίδιων ζώων και άγριας ζωής. Το πάρκο περιλαμβάνει επίσης πολλά αξιοθέατα: ένα καρουζέλ, ένα παγοδρόμιο και εκθεσιακούς χώρους

  Το δελφινάριο άνοιξε το 1972 . Το κτίριο αυτό και των γειτονικών ερπετών του ζωολογικού κήπου υπέστη πυρκαγιά το 1988 . Το 1990 , το πάρκο άνοιξε ένα νέο δελφινάριο. Αποτελείται από 1.600 θέσεις και παρουσιάζει μεγάλα δελφίνια και θαλάσσια λιοντάρια.

  Η λεκάνη έχει έκταση 850 τ.μ. , έχει βάθος 6 μέτρων και περιέχει 3 εκατομμύρια λίτρα θαλάσσιου νερού. Το κοινό μπορεί να δει τα δελφίνια μέσα από το τοίχο από ακρυλικό γυαλί μήκους 40 μέτρων, 1,6 μέτρα υψηλή και πάχος 6 cm.

  Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται πολλές φορές την ημέρα. Η διακόσμηση είναι λιμάνι της Καραϊβικής. Τα δελφίνια κλέβουν την παράσταση με τα θεαματικά τους άλματα και τα λιοντάρια και οι φώκιες. Αλλά όχι μόνο τα θαλάσσια θηλαστικά αυτού του οικογενειακού πάρκου προσελκύονται, αλλά και τα αξιοθέατα του ψυχαγωγικού πάρκου προσφέρουν επίσης διασκέδαση τόσο στους νέους όσο και στους ηλικιωμένους.

  Το εσωτερικό του Bobo εγγυάται τελικά 12 εσωτερικά αξιοθέατα και το AquaSplash του Bobo είναι καλό για διασκέδαση με νερό.Άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις είναι πιο συχνές: ζωολογικός κήπος με σφραγίδες, ζωολογικό κήπο και χάιδεμα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, θέαμα με αρπακτικό πουλί , αλλά και ένα παγοδρόμιο και διάφορες εγκαταστάσεις, όπως τρενάκι του λούνα παρκ, θαλάσσιο πάρκο, βόλτες, ταινίες …
  Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που είναι ανοιχτές κάθε μέρα στην σελίδα :https://www.boudewijnseapark.be/praktische-info/kalender-2/
  Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές που ισχύουν ανά περίοδο εδώ

Address

Our Address:

Alfons De Baeckestraat 12, Μπριζ

GPS:

51.18228879999999, 3.214080299999978

Plan My Route

Leave a Review

Ενδιαφέρον
Τιμή
Τοποθεσία
Πρόσβαση
Βαθμολογία
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields