• Χρονολόγηση: 2ος-3ος Αιώνας
  Πρόσβαση:Θα μπορούσατε να πάρετε τον αριθμό 12 ή τον αριθμό 3 λεωφορείο. Αναζητήστε λεωφορεία με κατεύθυνση “Centrum” και κατεβείτε από τον σταθμό με την ένδειξη “Brugge Markt”. Η στάση του λεωφορείου βρίσκεται στην πλατεία Markt, ώστε να μπορείτε εύκολα να πείτε πότε θα κατεβείτε.
   
  Τιμή εισόδου: Δωρεάν
  Τα κτίρια στην πλατεία Burg αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία αρχιτεκτονικών στυλ από τη γοτθική έως την αναγεννησιακή έως τη νεοκλασική.
  Ένας τόπος γεμάτος ιστορία.

  Η πλατεία Burg είναι ένας από τους πρώτους κατοικημένους τόπους της πόλης. Οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν εδώ από τον δεύτερο και τον τρίτο αιώνα της εποχής μας. Στον 9ο αιώνα, η καταμέτρηση της Φλάνδρας επέλεξε την πλατεία Burg ως βάση λειτουργίας της. Η πλατεία Μπούργκ ονομαζόταν έτσι λόγω του φρουρίου που χτίστηκε εδώ τον 9ο αιώνα.

  Παρόλο που σήμερα δεν υπάρχει ίχνος κάποιου φρουρίου, ο ενδιαφέρον συνδυασμός πανέμορφων κτιρίων που εξακολουθούν να υπάρχουν στην πλατεία θα σας οδηγήσει σε μια διαδρομή μέσα από τη μακρά ιστορία της Μπριζ. H Burg έγινε το πολιτικό και θρησκευτικό κέντρο της περιοχής και στην πλατεία είναι μερικά από τα ωραιότερα κτίρια στη Μπριζ.

  Αν και το φρούριο εξαφανίστηκε εδώ και πολύ καιρό, η Burg παρέμεινε ένα σημαντικό πολιτικό κέντρο για αρκετό διάστημα και εξακολουθεί να είναι το διοικητικό κέντρο της Μπριζ σήμερα Στην πλατεία  θα συναντήσετε την Βασιλική του Αγίου αίματος, το Δημαρχείο, το Δικαστικό μέγαρο και διάφορα μαγαζιά εστίασης.Το πιο εντυπωσιακό κτήριο του Burg είναι το Δημαρχείο. Αυτό το όμορφο γοτθικό Δημαρχείο της Μπρυζ χτίστηκε το 1376, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα στις Κάτω Χώρες.
  Πηγή

Address

Our Address:

burg square

GPS:

51.20850645279859, 3.2268379256129265

Plan My Route

Leave a Review

Ενδιαφέρον
Τιμή
Τοποθεσία
Πρόσβαση
Βαθμολογία
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields