• Πρόσβαση:
  Τρένο (S-Bahn)
  S Messe Süd
  S5
   
  Τιμή εισόδου: Από 12 ευρώ
  Ώρες λειτουργίας:  10-18
  Σημειώστε ότι η έκθεση είναι ανοιχτή μόνο στο Σάββατο και την Κυριακή
   

  Το ITB Berlin είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση παγκοσμίως. Παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να κοιτάξει πίσω από την κουρτίνα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.Κάθε χρόνο η ITB (σύντομη για την Internationale Tourismus Börse) χαιρετίζει περίπου 10.000 εκθέτες από περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές. Οι πόλεις, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι προγραμματιστές του συστήματος κρατήσεων, οι αεροπορικές εταιρίες, τα ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τις υπηρεσίες τους και εμπνέουν το wanderlust.

  Δεδομένου ότι το ITB Berlin σχεδιάζεται επίσης ως πλατφόρμα B2B, οι εμπορικοί επισκέπτες έχουν πολλές ευκαιρίες να επεκτείνουν τις επαφές τους και να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες. Για όλους τους άλλους που επισκέπτονται το ITB Berlin, η έκθεση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε λίγες ώρες. Η επίσημη περιοχή εταίρων του ITB 2018 είναι το γερμανικό κράτος του Mecklenburg-Vorpommern.
  Ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Ταξιδιών
  Το Internationale Tourismus Börse είναι μια ιστορία επιτυχίας “που έγινε στο Βερολίνο”. Από τις πρώτες αρχές του 1966 με μόνο πέντε συμμετέχουσες χώρες στο πλαίσιο μιας εμπορικής έκθεσης στο εξωτερικό, η ITB εξελίχθηκε σε παγκόσμια επιτυχία.

  Ο εκθεσιακός χώρος έχει αυξηθεί από 580 σε 150.000 τετραγωνικά μέτρα, ο αριθμός των επισκεπτών από 250 έως πάνω από 10.000. Με συνολικό αριθμό 180.000 επισκεπτών, το ITB Berlin αποτελεί κέντρο έλξης για τον τουριστικό κλάδο και επηρεάζει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες παγκοσμίως.
  http://www.itb-berlin.de/en/ 
  Πηγή

Location: Messedamm 22 14055 Berlin