Το Naples Teatro Festival Italia είναι ένα διεθνές φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο στην πόλη της Νάπολης .

Η οργάνωση του Φεστιβάλ επιλέγει, παράγει και αναθέτει θεατρικές παραστάσεις , εκθέσεις και καλλιτεχνικές παραστάσειςτη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο για την επεξεργασία και παρουσίαση των διεθνών και πολυπολιτισμική δημιουργίες.

Πέρα από την προβολή δραστηριοτήτων, το Φεστιβάλ προτείνει τη δημιουργία του σχεδιασμού και της παραγωγής συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς πολιτιστικούς φορείς, την προώθηση της κατάρτισης και επαγγελματικής ανάπτυξης, την ενίσχυση της ιστορικής και μνημειακής μνημεία και βιομηχανική αρχαιολογία προωθείται ως χώρος για παραστάσεις.

Το Φεστιβάλ προωθεί, επίσης, και παράγει την Ευρωπαϊκή Εταιρία Θεάτρου , η πρώτη προπόνηση του θεάτρου αποτελείται από επαγγελματίες ηθοποιούς από τη «χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Τηλ & ιστοσελίδα: 081 1956 0383, www.napoliteatrofestival.it

Θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες πραγματοποιούνται σε χώρους διασκέδασης σε όλη την πόλη. Τα εισιτήρια κοστίζουν € 15.
Πηγή

Location: : Teatro San Carlo, Real Albergo dei Poveri and Piazza Carlo III, μαζί με θέατρα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.