• Πρόσβαση:
    Τρένο (S-Bahn)
    S Messe Süd
    S5
     
    Τιμή εισόδου: Από 10 ευρώ.
    Ώρες λειτουργίας:10:00-18:00

    Η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα (IGW) ιδρύθηκε το 1926. Από τότε, οι παραγωγοί τροφίμων από όλο τον κόσμο χρησιμοποίησαν το IGW για να εισαγάγουν νέα προϊόντα, να δοκιμάσουν τρόφιμα στην αγορά και να δημιουργήσουν ταυτότητες μάρκας. Οι παρουσιάσεις προϊόντων συχνά ταξινομούνται θεματικά και ταξινομούνται ανά κατηγορία, μέθοδο παραγωγής ή περιοχή προέλευσης.

    Αγροτικά, δασικά και εκθέματα τοπίου

    Το IGW διαθέτει επίσης εμπορικά και μη εμπορικά γεωργικά, δασικά και εκθέματα τοπίου. Επαναλαμβανόμενα θέματα είναι οι ανανεώσιμοι πόροι, η επιστημονική κτηνοτροφία και οι μέθοδοι παραγωγής. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εμπορικούς επισκέπτες που εμπλέκονται στις αναπτυσσόμενες αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

    Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα με δοκιμές φαγητού και ζωντανά ζώα

    Η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα δεν είναι μόνο μια δίκαιη για τους επαγγελματίες του εμπορίου, τους παραγωγούς τροφίμων και τους εμπόρους. Κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών του IGW, οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων, γευσιγνωσίας τροφίμων και επιδείξεων ζώντων ζώων, όπως αγελάδες και πρόβατα, αντλούν περισσότερους από 400.000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Μεταξύ αυτών είναι οι γκουρμέ, οι μαθητές και οι οικογένειες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πού προέρχεται το φαγητό μας και τις τελευταίες τάσεις των τροφίμων.

    Νωπά ψάρια, γερμανική μπύρα και βιολογικά προϊόντα

    Οι παρουσιάσεις προϊόντων περιλαμβάνουν φρέσκα προϊόντα, ψάρι, κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και μεγάλη ποικιλία από διεθνή και γερμανικά κρασιά, μπύρες και οινοπνευματώδη ποτά για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Σύμφωνα με τις τάσεις των καταναλωτών, η IGW περιλαμβάνει επίσης τις άμεσες γεωργικές πωλήσεις και το τμήμα βιολογικών προϊόντων BioMarkt.
    http://www.gruenewoche.de/en/
    Πηγή

Location: Messedamm 22 14055 Berlin