Όλα ξεκίνησαν το 2007, και όλα αυτά τα χρόνια έχει φτάσει το καθεστώς ενός από τα καλύτερα φεστιβάλ μπύρας του Βελγίου.

Είναι το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 70 ζυθοποιεία και γεύση πάνω 300 διαφορετικές μπύρες.

Νέες μπύρες ξεκινούν κάθε χρόνο στο φεστιβάλ, οπότε υπάρχει πάντα κάτι που θα ευχαριστήσει τον επισκέπτη που επιστρέφει.

Κάθε χρόνο προσελκύει πάνω από επισκέπτες 20,000.

Φεστιβάλ Μπύρας της Μπριζ που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο στο κέντρο της Μπριζ, αλλά λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας του φεστιβάλ άλλαξε τη θέση του.

Τώρα διεξάγεται στο “Beursplein” όπου υπάρχει άφθονος χώρος για να φιλοξενήσει περίπτερα και επισκέπτες.

Το Beurshalle βρίσκεται στο γειτονικό T’Zand, το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο διάσημα τετράγωνα της πόλης.

Το Φεστιβάλ Μπύρας της Μπριζ διαθέτει περισσότερες από 280 μπύρες από περισσότερα από 70 ζυθοποιεία και οκτώ κορυφαίους σεφ μαγειρικής με μπύρα.

Βρίσκεται κάτω από το αρχαίο καμπαναριό, που βρίσκεται στην ταινία In Bruges , η οποία βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της αγοράς στην παλιά ιστορική Μπριζ και σε μια μεγάλη θερμαινόμενη σκηνή στην κεντρική πλατεία Grote.

Αυτό είναι ένα από τα λίγα, αν όχι μόνο, φεστιβάλ στον κόσμο όπου είναι διαθέσιμες και οι επτά Βελγικές & Ολλανδικές μπίρες Trappist, συμπεριλαμβανομένου του αόριστου Westvleteren.

Διατίθενται επίσης στο Φεστιβάλ και στο κατάστημα μπύρας Struise Bruges στη Μπριζ είναι οι πιο επιθυμητές μπύρες από τις ζυθοποιίες de Struise , οι παραγωγοί του Pannepot και οι άλλες μπιραρίες. 

Location: Markt Brugge