Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νάπολης είναι μια κριτική ταινία που πραγματοποιείται στη Νάπολη τον Ιούνιο

Ιδρύθηκε με την επωνυμία Modfest – 360 ° Κινηματογράφου της « Ιταλικής Ένωσης Κινηματογραφικών Λεσχών (UICC), σχεδιάστηκε από τον Mario Violini , και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νάπολη , στα Castel Sant» Elmo , συνήθως τον Ιούνιο.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κυκλώματος του φεστιβάλ ανεξάρτητου παχύτερο, την εκ νέου έναρξη της «διπλής κατεύθυνσης» ταινία: να παρουσιάσει στο κοινό νέα έργα στην Ιταλία των διευθυντών των Μεσογείου και συγγραφείς Ναπολιτάνοι, για να μην αναφέρουμε τη γοητεία των μεγάλων ταινιών του Χόλιγουντ .

Μεταξύ των προσκεκλημένων των τελευταίων εκδόσεων, που διοργανώθηκε από Παππή Corsicato , υπάρχουν Ferzan Özpetek , Margherita Buy , Ροζάρια De Cicco , Michele Placido , Πάολα Cortellesi , αδελφοί Cinzia Mirabella Joel και Ethan Coen και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ . Τα σετ, η πέμπτη έκδοση ( 2003 ) και μετά, έχουν υπογραφεί και παράγεται από Francesco Davide και Renato Delehaye .

Από το 2012, η οργάνωση των φεστιβάλ κινείται από το Castel Sant «Elmo σε άλλες εγκαταστάσεις στην πόλη της Νάπολης, όπως το Μητροπολιτικό κινηματογράφο, τη Νίκη ταινία, το Ινστιτούτο Γαλλικής Γλώσσας και της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Νάπολης .

Δεδομένου ότι η δέκατη πέμπτη έκδοση ( 2013 ) Νάπολι Φεστιβάλ Κινηματογράφου παρουσιάζει το διαγωνιστικό τμήμα «SchermoNapoliWeb» αφιερωμένο στην ιστοσελίδα της σειράς γίνονται στην Καμπανία ή Campani συγγραφείς. Οι δύο πρώτες εκδόσεις του διαγωνισμού κέρδισε ο Ferdinando Carcavallo , μια πρώτη για τη σειρά συνταξιδιώτες , το δεύτερο ( το 2014 ) για να Katano Brothers .

Ο τόπος και η διάρκεια του φεστιβάλ του κινηματογράφου ποικίλλει από έτος σε έτος. ελέγξτε online για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Τα εισιτήρια είναι χαμηλά, από € 4 για μια ταινία μέχρι € 20 για ένα φεστιβάλ.
Τηλ & ιστοσελίδα: +39081 558 5688, www.napolifilmfestival.com
Πηγή

Location: Warner Village, Via Chiaia 149