Περιήγηση με τα πόδια-Legends of Bruges Free Walking Tour

Περιήγηση με τα πόδια-Legends of Bruges Free Walking Tour
Μπριζ Ξεναγήσεις

Ελάτε μαζί μας στην καθημερινή περιήγηση Legends of Bruges και να μοιραστούμε  μαζί σας την αγάπη και το πάθος μας για την πόλη μας!

Στην περιήγησή μας, θα εξερευνήσετε το ιστορικό κέντρο με έναν τοπικό, θα μάθετε για την ιστορία και τους αστικούς θρύλους, θα έχετε συμβουλές σχετικά με το ‘πρέπει να κάνετε’ της σημερινής Μπριζ, επισκεφθείτε τις περιοχές όπου γυρίστηκε η ταινία ‘In Bruges’ στο τέλος. Και όλα αυτά έρχονται δωρεάν, αν και εκτιμούμε μια ένα συμβολικό ποσό αν σας άρεσε η περιοδεία!

Κάντε κράτηση και συναντήστε μας πίσω από το άγαλμα στη μέση της κεντρικής πλατείας της Μπριζ (Grote Markt, ακριβώς πίσω από τα τους χριστουγεννιάτικους πάγκους.

στα Αγγλικά ξεναγήσεις κάθε μέρα 
– 9.45 π.μ. (εκτός από τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο)
– 11.30 π.μ.
– 2 μ.μ.

Στα Ισπανικά περιηγηθείτε καθημερινά 
– 11.30 π.μ.
– 2 μ.μ.

Θα μας αναγνωρίσετε από τα κόκκινα γιλέκα και την ομπρέλα μας. Θυμηθείτε: αν δεν είναι κόκκινο, δεν είναι θρυλικό!

Αυτή η δραστηριότητα περιλαμβάνει:
Beguinage – Κεντρική πλατεία – Νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη – Εκκλησία της Παναγίας – Πλατεία Burg

Σημείο συνάντησης
Κεντρική πλατεία της Μπριζ (Grote Markt).

Κατά την άφιξη
Γνωρίστε μας πίσω από το άγαλμα στην κεντρική πλατεία της Μπριζ (Grote Markt, ακριβώς πίσω από τους χριστουγεννιάτικους πάγκους), θα μας αναγνωρίσετε από το κόκκινο γιλέκο και την κόκκινη ομπρέλα! Σημειώστε ότι δεν θα πραγματοποιήσουμε τις περιηγήσεις 9.45 μ.μ. τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Βραδινή περιήγηση με τα πόδια.

Κατά τη διάρκεια των 1,5 ωρών της περιήγησης θα περπατήσετε μαζί μας δίπλα στα κανάλια και θα δείτε τα αξιοθέατα που θα σας οδηγήσουν στη Χρυσή Εποχή της Μπριζ. Θα φέρουμε στη ζωή την πλούσια ιστορία και τις αρχαίες ιστορίες της Μπριζ σε μια εποχή που η πόλη είναι η πιο όμορφη: το βράδυ! Στο τέλος της περιήγησης, θα μπορείτε να απολαύσετε μια μπύρα σε μια τοπική παμπ και να έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στην υπέροχη γεύση της μπύρας μας.

 Κάντε κράτηση και συναντήστε μας κάθε βράδυ στις 8 μ.μ. πίσω από το άγαλμα στην κεντρική πλατεία της Μπριζ (Grote Markt, ακριβώς πίσω από τους χριστουγεννιάτικους πάγκους). Προσφέρουμε τις περιηγήσεις στα αγγλικά και τα ισπανικά. 

Αυτή η δραστηριότητα περιλαμβάνει:
Πλατεία αγοράς – Πλατεία υποτροφιών – Πλατεία Jan Van Eyck – Σπίτι φάντασμα – Χρυσό κανάλι χέρι – Εκκλησία της Ιερουσαλήμ – Μύλος του Αγίου Ιωάννη

Σημείο συνάντησης
Μπροστά από το άγαλμα στην κεντρική πλατεία της Μπριζ (Grote Markt)

Κατά την άφιξη
Γνωρίστε μας  κάθε βράδυ πίσω από το άγαλμα στην κεντρική πλατεία της Μπριζ (Grote Markt, ακριβώς πίσω από τους χριστουγεννιάτικους πάγκους), θα μας αναγνωρίσετε με το κόκκινο γιλέκο μας! 

Πράγματα που πρέπει να σημειώσετε
Η κράτηση για αυτή την περιοδεία είναι απαραίτητη ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου. Αυτό μας βοηθά να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε μια κορυφαία περιοδεία!
https://www.legendstours.be/walking-tours-bruges/
Πηγή