Τουριστικό κόκκινο λεωφορείο Νάπολης (Naples Sightseeing Hop-On Hop-Off)

Τουριστικό κόκκινο λεωφορείο Νάπολης (Naples Sightseeing Hop-On Hop-Off)
Γενικές πληροφορίες Νάπολη

Απολαύστε μια πανοραμική θέα στη Νάπολη από την υπαίθρια κορυφή ενός διώροφου λεωφορείου και ένα εισιτήριο hop-off για 24 ώρες. Με περισσότερες από 30 συνδυασμένες στάσεις για να διαλέξετε σε τρία διαφορετικά δρομολόγια, όπως σημαντικά αξιοθέατα όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Capodimonte και η Piazza Municipio, αυτά τα λεωφορεία διευκολύνουν την αναψυχή με τη δική σας ταχύτητα.

Χαρακτηριστικά

  • Επίσκεψη λεωφορείου hop-off στη Νάπολη
  • Απολαύστε την ευελιξία ενός εισιτηρίου έγκυρου για 24 ώρες μετά την πρώτη σας χρήση
  • Θαυμάστε τη γραφική ομορφιά της Νάπολης από την υπαίθρια κορυφή ενός λεωφορείου με διπλό βατήρα
  • Πάρτε και ξεκινήστε το λεωφορείο πολλές φορές όπως θέλετε κατά τη διάρκεια του 24ωρου εισιτηρίου
  • Επιλέξτε από περισσότερες από 30 στάσεις σε τρεις διαφορετικές διαδρομές λεωφορείων

Τι μπορείτε να περιμένετε

 Υπάρχουν τρεις διαδρομές για να ανακαλύψετε – τη Γραμμή Α (The Art Tour), τη Γραμμή Β (Κόλπο Νάπολη) και τη Γραμμή C (San Martino) – με 32 στρατηγικά τοποθετημένες στάσεις συνολικά μεταξύ τους. Ολόκληρος ο βρόχος σε κάθε διαδρομή διαρκεί περίπου 75 λεπτά και οι τρεις εκδρομές σταματούν στην Piazza Municipio, οπότε είναι εύκολο να μεταβείτε από το ένα στο άλλο.

Τα εισιτήρια ισχύουν για 24 ώρες από την πρώτη χρήση και μπορείτε να φτάσετε στο λεωφορείο όσες φορές επιθυμείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ακούστε ενδιαφέροντα σχόλια σχετικά με την ιστορία της πόλης και τα πράγματα που βλέπετε στην πορεία. Εξερευνήστε τη Νάπολη με το δικό σας ρυθμό.

Σημείο Αναχώρησης

Ο γύρος ξεκινά από την Piazza Municipio, ωστόσο μπορείτε να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο σε οποιαδήποτε στάση γύρω από την πόλη.
Ώρα αναχώρησης

Γραμμή A Νοέμβριος έως Μάρτιος – 10:00 – 15:00 (κάθε 60 λεπτά) Απρίλιος έως Οκτώβριος – 9:45 π.μ. έως 4.50μμ (κάθε 45 λεπτά)

Γραμμή Β Νοέμβριος – Μάρτιος – 9.30πμ έως 3.20μμ Οκτώβριος – 9:30 π.μ. έως 4:45 μ.μ. (κάθε 60 λεπτά)

Γραμμή Γ (Μόνο τα Σάββατα και Τραπεζικές αργίες) Απρίλιος έως Οκτώβριος – 10:30 π.μ. έως 16:30 (κάθε 120 λεπτά) Ισχύει από την πρώτη χρήση,
.
Διάρκεια 1 ημέρα (περίπου) 

Τιμή: από 23 ευρώ.

Πηγή