Τα καλύτερα φτηνά μέρη στη Νάπολη για να φάτε

Τα καλύτερα φτηνά μέρη στη Νάπολη για να φάτε
Νάπολη

Η Νάπολη είναι διάσημη για τη μαγειρική της παράδοση και για τους πολλα ντόπια μαγαζιά που βρίσκονται γύρω από την πόλη.

Έχουμε συλλέξει μια ποικιλία χώρων από « υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπουν να φάτε καλά χωρίς να ξοδέψετε πολλά και κυρίως που επιτρέπουν στους πελάτες να γευτούν την αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα χωρίς συμβιβασμούς.

Εδώ είναι οι συστάσεις μας μην παραλείψετε να φάτε κάτω από 20 € στη Νάπολη , χωρίς να ξεχνάμε ότι η πόλη προσφέρει πολλά ασυνήθιστα τοπικά ή ακόμη και πρωταγωνίστηκά εστιατόρια .

Da Nennella

Η Nennella trattoria είναι πλέον ένας θεσμός της αρχαίας ναπολιτάνικης κουζίνας από τον πόλεμο, γνωστός για τα ζυμαρικά και τις πατάτες .

Υπάρχουν δύο φόρμουλες για φαγητό από τη Nennella: πλήρες μενού με ορεκτικό στα 15 ευρώ και πλήρες μενού χωρίς ορεκτικό στα 12 ευρώ .

Κάθε μέρα προσφέρουμε διάφορα είδη πρώτων πιάτων, ψάρια ή πιάτα με κρέας και εποχιακά λαχανικά. Ο χώρος είναι πάντα πολύ γεμάτος, όχι μόνο για φαγητό γκουρμέ αλλά και για την λαϊκή υποδοχή των ιδιοκτητών.
Διεύθυνση : VICO LUNGO TEATRO NUOVO, 103/104/105, 80134 ΝΆΠΟΛΗ 
Τηλέφωνο: +39 081414338

Tandem Ragù

Το Tandem Ragù είναι μέρος της ομάδας τεσσάρων δωματίων στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης και είναι εξειδικευμένο, όπως φαίνεται από το όνομα, στο ναπολιτάνικο ragout(γιαχνί).

Τα πιάτα και η ποιότητα είναι άφθονα , στην πραγματικότητα, κατά μέσο όρο ξοδεύετε 6 ευρώ για ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικά με σάλτσα με βάση το κρέας και 8 ευρώ για το κρέας: το μέσο κόστος των 12 ευρώ για ένα γεύμα με κρασί και καφέ. 

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε μόνο τη σάλτσα που συνοδεύεται από ψωμί για να φτιάξετε το ” παπούτσι ” στο πιάτο, όπως στο σπίτι της γιαγιάς. Μια ιδιαιτερότητα του εστιατορίου είναι ο τύπος “ένα ευρώ ανά λεπτό” που σας επιτρέπει να παραγγείλετε σάλτσα και ψωμί και να πληρώνετε για κάθε λεπτό που καταναλώνεται.
Διεύθυνση : TANDEM RAGÙ: VIA PALADINO, 51 – 80134 NAPOLI
Τηλέφωνο: +39 08119002468

La Campagnola

Το tratoria Campagnola βρίσκεται στο Via dei Tribunali, ακριβώς στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Νάπολης. Έξω από το κατάστημα υπάρχει ένα σημάδι που κάνει αμέσως τη θέση του ιδιοκτήτη σαφή: ” εδώ τρώτε καλά και ξοδεύετε λίγα “.

Το μενού αλλάζει καθημερινά σύμφωνα με την παραδοσιακή εβδομαδιαία εναλλαγή των ναπολιτάνικων οικογενειών και τα πάντα προετοιμάζονται από τους ιδιοκτήτες με φρέσκα υλικά και ενδεχομένως εποχιακά . Η εξυπηρέτηση είναι ευγενική και υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει καρεκλάκι για τους νεότερους.
Διεύθυνση :VIA DEI TRIBUNALI, 47 – 80138 ΝΆΠΟΛΗ
Τηλέφωνο :+39 081 459034 

Osteria di Donna Teresa

Το Osteria του Donna Teresa είναι ένας ιστορικός χώρος του Vomero, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα κύρια τελεφερίκ και τη γραμμή 1 του μετρό .

Ο χώρος είναι μικρός και η διεύθυνση είναι εξοικειωμένη , οπότε τα Σαββατοκύριακα μπορεί να έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες, παρά την ταχεία εξυπηρέτηση. Η ατμόσφαιρα είναι οικεία και τα πιάτα αντανακλούν ακριβώς τη θέση: εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα παλιό μαγείρεμα στο σπίτι , σαν να επέστρεψατε για να φάτε από την γιαγιά σας.

Δεν υπάρχει σταθερό μενού και τα διαθέσιμα πιάτα εξαρτώνται από τις πρώτες ύλες που οι ιδιοκτήτες έχουν βρει φρέσκα στην αγορά, αλλά ας σημειώσουμε τα κεφτεδάκια τους που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Ένα γεύμα  κοστίζει περίπου 12 ευρώ .
Διεύθυνση: VIA MICHELE KERBAKER, 58 – 80129 NAPOLI
Τηλέφωνο :+39 0815567070 

Agribraceria Carpineto

Η agribraceria Carpineto είναι μια παμπ κρέατος που έχει ανοίξει ένα νέο κατάστημα στο Mariglianella , διατηρώντας την ιστορική τοποθεσία στην αυλή.

Η σπεσιαλιτέ του είναι το κρέας που προέρχεται από ντόπια κρέατα  και μαγειρεύεται μεταξύ καπνιστών και ξυλάνθρακα. Μην χάσετε τα  “ορεκτικά “για δύο άτομα περιλαμβάνει κεμπάπ, μπαλες της Απουλίας και τα πλευρά (10 ευρώ). Κάθε εβδομάδα η Agribraceria προσφέρει μια διαφορετική « Παράγοντας σάντουιτς » με επιλεγμένα συστατικά (10 ευρώ).

Όχι μόνο το κρέας, αλλά και οι χορτοφαγικές εναλλακτικές λύσεις με “πιάτα αγρότη” που περιλαμβάνουν εποχιακά λαχανικά και μηλόπιτα. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με μπύρες , κρασιά ή αναψυκτικά.

Διεύθυνση: VIA GAETANO SALVATORE, 457 – 80131 NAPOLI | VIA VARIANTE 7 BIS, 22 – 80030 MARIGLIANELLA (NAPOLI)
Τηλέφωνο :+39 0815464385

Osteria della Mattonella

L ‘ Osteria della Mattonella είναι ένα τοπικό χαρακτηριστικό μαγαζί το οποίο εξακολουθεί να διατηρεί την αρχική δομή με πλακάκια βασάλτη και ειδικά με το “riggiole”, αυστηρά παραδοσιακά πλακάκια ζωγραφισμένα με το χέρι.

Η διαχείριση του εστιατορίου είναι εξοικειωμένη και εξακολουθεί να ακολουθεί  τις συνταγές της γιαγιάς των σημερινών ιδιοκτητών.
Καλό ψάρι , αλλά θεαματικό το πρώτο πιάτο, συμπεριλαμβανομένων των κυρίαρχων Γενοβέζων (6 ευρώ). Μεταξύ των δεύτερων πιάτων υπάρχει μια καλή επιλογή μεταξύ ψαριών και κρέατος (από 5 έως 10 ευρώ ανά πιάτο).
Διεύθυνση : VIA GIOVANNI NICOTERA, 13, 80132 NAPOLI
Τηλέφωνο : +39081416541 

Osteria Il Gobbetto

Το Osteria il Gobbetto είναι ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην αρχή της ισπανικής συνοικίας , πολύ κοντά στην τουριστική περιοχή, αλλά λίγο έξω από το χάος.

Η εξωτερική διακόσμηση και οι εσωτερικές διακοσμήσεις θέλουν να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι τρώτε στα σοκάκια μιας ιστορικής Νάπολης και οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι με παραδοσιακά ρούχα. Με καθαρά μεσογειακά ψάρια και ναπολιτάνικα πιάτα είναι επίσης διάσημοι για τις πατάτες τους . Οι σερβιτόροι θα είναι πάντα ευτυχείς να σας βοηθήσουν με τις επιλογές και να παραγγείλετε εκτός από το μενού.
Δοκιμάστε το τυπικό Ορεκτικό του Gobbetto (8 ευρώ) που συγκεντρώνει όλες τις σπεσιαλιτέ του.

Διεύθυνση : VIA SERGENTE MAGGIORE, 8 – 80132 ΝΆΠΟΛΗ
Τηλέφωνο:+390812512435

Da Vittorio presto e bene

 Το Vittorio είναι ένα εστιατόριο που ενώνει την  οικεία ατμόσφαιρα, στο πάθος για την αρχαία ναπολιτάνικη κουζίνα .

Το μενού είναι καθημερινό και διαφέρει ανάλογα με τις εποχές, ανάλογα με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες. Ακριβώς για αυτό το γεύμα είναι καλό να φτάσετε σύντομα επειδή τα πιάτα τείνουν να τελειώνουν αρκετά γρήγορα και συχνά υπάρχει μια ουρά.

Πολύ καλές τιμές που δεν επηρεάζουν την ποιότητα και την καλοσύνη των πιάτων που προσφέρονται. Ως παράδοση οι μερίδες είναι πραγματικά άφθονες, όπως είναι και οι προετοιμασίες για το φαγητό.
Διεύθυνση :VIA UGO NIUTTA, 23 – 80128 NAPOLI
Τηλέφωνο :+390815569115

Cibi Cotti Nonna Anna

Η «Nonna Anna» πήρε το όνομά του από τον μάγειρα και ιδιοκτήτη Άννα Pappalardo η οποία, με τη βοήθεια των παιδιών και των εγγονιών τους,έχει τη διαχείριση αυτής της ταβέρνας.

Βρίσκεται στην τοπική αγορά του Πύργου, κάθε μέρα προσφέρει ένα διαφορετικό μενού που κυμαίνονται από ζυμαρικά και κρέας , ψάρι με γλυκά και την διάσημη σαλάτα XXL .
Η κουζίνα που προσφέρεται είναι τυπική ναπολιτάνικη κουζίνα, αλλά δεν είναι βαριά και μαγειρεμένα με υγιεινά συστατικά και καλής ποιότητας.

Ο χώρος είναι μικρός, αλλά η υπηρεσία είναι γρήγορη και ευγενική. Μικρή αξία για τα χρήματα (περιπου από 3 ευρώ) και μπορείτε να παραγγείλετε τα φαγητά για να τα πάρετε μαζί σας.
Διεύθυνση : VIA FERDINANDO GALIANI, 24 – 80122 NAPOLI
Τηλέφωνο : +39081682844 

O’Grin

Tο O ‘Grin είναι ένα εστιατόριο που συνδυάζει τέλεια τη γεύση με τη βιταμίνη .

Τα μενού ποικίλουν από μέρα σε μέρα και περιλαμβάνουν κυρίως πιάτα, και επιδόρπια. Εάν είστε αναποφάσιστοι μεταξύ των προτάσεων, όπως συμβαίνει συχνά, μπορείτε να παραγγείλετε κάποια ανάμικτα πιάτα  ( «δύο» για 4 ευρώ και «Terno» για 5 ευρώ) που περιλαμβάνουν δύο ή τρία δείγματα από τα πιάτα του μενού. Επίσης  τα κέικ (2,5 ευρώ) και η βιομετρική (3,5 ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, την προσοχή σε συσκευασίες που ελαχιστοποιεί τα απόβλητα και τη δυνατότητα της κατ ‘οίκον διανομής με ποδήλατα και τη φιλικότητα του προσωπικού.
Διεύθυνση : VIA MEZZOCANNONE, 83 – 80134 NAPOLI
Τηλέφωνο :+390810480169
Πηγή