Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα στη Νάπολη για χορό και διασκέδαση

Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα στη Νάπολη για χορό και διασκέδαση
Νάπολη

Συμβουλές για τα καλύτερα καλοκαιρινά κλαμπ στη Νάπολη για χορό, συμμετοχή σε θεματικές εκδηλώσεις και διασκέδαση με dj!

Το καλοκαίρι στην Νάπολη είναι μια τέλεια στιγμή, όχι μόνο για να δροσιστείτε τη θάλασσα, αλλά και να διασκεδάσετε το βράδυ σε μερικά από τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, μερικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, επιτρέποντάς σας να χορεύετε απευθείας στην παραλία ή να χαλαρώσετε με ένα ποτό. Πολλές βραδιές επικεντρώνονται σε απεριτίφ και είναι θέματικά .

Αλλά ας δούμε μαζί ποια είναι τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα στη Νάπολη.

Arenile

Το Arenile di Bagnoli είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ντίσκο στη Νάπολη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.  Τη μέρα για μπάνιο, το Arenile  και τη νύχτα μετατρέπεται στη μεγαλύτερη ντίσκο της πόλης . Οργανώνουν  δύο συναυλίες με κορυφαίους διεθνείς DJs, οι οποίοι κάνουν το κοινό να χορεύει όλη τη νύχτα και προσφέρουν τη μουσική house , dance , soul , μαύρης μουσικής, αναβίωση της δεκαετίας του ’70 και του ’80 , ροκ και πολύ άλλες. Φυσικά, με τη δυνατότητα να πιείτε κοκτέιλ όλη τη νύχτα.

Πού: Via Coroglio 14b
Τηλέφωνο:+39 0815706035

Nabilah

Το Ναμπίλα είναι επίσης ένα από το πιο αγαπημένα κλάμπ Νεαπολιτών και Καμπανιάνων. Είναι μια ντίσκο που βρίσκεται στο Bacoli και συνεχώς καλωσορίζει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο . Για να διασκεδάσουν και να χορέψουν κατά τη διάρκεια της νύχτας του καλοκαιριού,προσφέρει σύνολα DJ, ζωντανή μουσική, αποκλειστικό πάρτι στην πισίνα , διεθνείς επισκέπτες, 3 open bar και, φυσικά, η μουσική όλων των ειδών. Το περιβάλλον είναι επιλεγμένο , υπάρχουν άνετοι καναπέδες και η επιλογή  των κοκτέιλ είναι αρκετά μεγάλη.

Πού: Via Spiaggia Romana, 15, Bacoli
Επαφές: info@nabilah.it |+39 3396931169

Club Parthenopeo

Το Club Parthenopeo είναι η πρώην Voga και είναι γνωστό ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ντίσκο στη Νάπολη. Βρίσκεται στο Bagnoli κοντά στη θάλασσα και λίγα μέτρα από το πάρκο Virgilian . Είναι ιδιαίτερα δραστήριο το Σαββατοκύριακο , εκθέτουν και οργανώνουν διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων. Για παράδειγμα, είναι συχνά δυνατό να συμμετέχετε σε απεριτίφ που διαρκούν όλη τη νύχτα και μπορεί να είναι θέματικά.
Οι εσωτερικοί χώροι είναι πολύχρωμοι και σας προσκαλούν αμέσως να χορέψετε και να διασκεδάσετε. Ορισμένα βράδια είναι αποκλειστικά εκδηλώσεις και απαιτούνται κομψά ρούχα. Καθώς η ντίσκο είναι πολύ δημοφιλής, συνιστάται να πάτε πολύ νωρίτερα για να αποφύγετε τη δημιουργία μεγάλων ουρών αναμονής.

Πού: μέσω του Coroglio, 144
Τηλέφωνο:+39 3496161140

Lost Paradise

Αποκλειστικό Beach Club που βρίσκεται στο Bacoli,περιβάλλεται από πράσινο και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη θάλασσα. Είναι σχεδόν μια όαση και οι καλοκαιρινές βραδιές περιλαμβάνουν  μουσική, σύνολα DJ και πολλή διασκέδαση. Μεταξύ ένα κοκτέιλ και ένα άλλο, μπορείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα , χάρη στις πρωτότυπες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το ξενοδοχείο.
Ιδανικό επίσης κατά τη διάρκεια της ημέρας για να περάσετε ευχάριστες ώρες στη θάλασσα και στην παραλία.

Πού: μέσω Castello 95, Bacoli
Επαφές:+39 081 19369294

Virgilio Club

Στο λόφο του Posillipo, ένα  από τα πιο παλιά κλάμπ στη Νάπολη. Το Virgilio ιδρύθηκε το 1978 . Εμπνευσμένο από το στυλ στο κέντρο της πόλης , η τοποθεσία είναι όμορφη και τα πάντα, από έπιπλα μέχρι φωτιστικά, από την επιφάνεια έως τις εικόνες, θέλουν να δώσουν στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα μοντέρνο και κοσμοπολίτικο περιβάλλον .

Πού: μέσω του Tito Lucrezio Caro, 6
Επαφές: 081 5755261 | info@virgilioclub.it
Πηγή