Ο καλύτερος καφές στη Νάπολη

Ο καλύτερος καφές στη Νάπολη
Νάπολη

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ στη Νάπολη, την αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα του espresso!

Ο καλύτερος καφές στη Νάπολη μπορείτε να τον απολαύσετε στα μπαρ της πόλης που το προετοιμάζουν σύμφωνα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά: μαύρο, ζεστό και γλυκό.

Ο  ναπολιτάνικος καφές είναι ένας αληθινός θρύλος και η  Νάπολη, είναι αδιαμφισβήτητα πρωτεύουσα του « μαύρου χρυσού», για να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, που παρασκευάζεται με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση, σαν να ήταν ένα πραγματικό“έργο τέχνης”, αλλά επίσης μια τελετουργία που πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Cafè do Brasil

Ένας  καφές , που σερβίρεται από την πιο διάσημη και αρχαία καφετέρια του Vomero. Εκτός από το εξαιρετικό μείγμα, το Café do Brasil διαθέτει στους πελάτες της 3 είδη: το φημισμένο τεχνικά κρέμα γάλακτος καφέ , χονδρική πώληση διάφορα είδη καφέ και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το espresso σερβίρεται όπως η παράδοση επιβάλλει, σε ένα φλιτζάνι ζεστό και ήδη ζαχαρούχο . Η τιμή είναι φθηνή, ο μυθικός καφές, για ένα διάλειμμα ή ένα χαλαρό χρόνο κάτω από την αληθινή Νάπολη. 
Τηλέφωνο : +39081 5564568  
Που:ΜΈΣΩ LUCA GIORDANO 31

Bar Mexico

Το κόκκινο και πορτοκαλί σημάδι στη Νάπολη είναι αδιαμφισβήτητο. Είναι το διάσημο Μπαρ Μεξικό γνωστό για τον καφέ του, που προετοιμάζεται σύμφωνα με την ιεροτελεστία που επιβάλλει η παράδοση του Παρθένουπε.
Σερβίρεται όπως εκείνη την εποχή, ήδη με ζάχαρη και κύπελλο βρασμού, το περίφημο μείγμα Passalacqua είναι εδώ και χρόνια ένας πραγματικός θεσμός του καφέ που σερβίρεται στο Μεξικό,  Κάθε μέρα μετράει πολλούς πελάτες και περίπου 15-20 κιλά καφέ.
Η αξία για τα χρήματα είναι μεγάλη και η εμπειρία, σύμφωνα με κριτικές, είναι ένα γλυκό ταξίδι στην “καθαρή ποίηση”.
Τηλέφωνο : +39081 283121 | 081 5499330 | 081 556 5865
Που:PIAZZA GIUSEPPE GARIBALDI, 72 | PIAZZA DANTE, 86 VIA ALESSANDRO SCARLATTI, 69

Caffè del Professore

Διάσημος και στο εξωτερικό, ο Καφές του καθηγητή είναι μια σταθερή στάση για όλους τους λάτρεις της καφεΐνης. Λίγα βήματα από την Piazza del Plebiscito, το μικρό τοπικό ιστορικό καφέ, εκτός από την εξαιρετικό κρεμμώδη espresso, πλούσιο και γλυκό όσο πρέπει, είναι επίσης γνωστό για το καφέ φουντούκι, καφέ με κρέμα, κρέμα γάλακτος και του κακάο, καφέ  kinder και Nutella . 
Το κόστος είναι μέσο, ​​για έναν καφέ που δεν είναι μόνο ένας καφές αλλά μια πραγματική εικόνα για τους πολίτες και τους τουρίστες.
Τηλέφωνο : +39081 403041
Που :PIAZZA TRISTE ΚΑΙ TRENTO, 46

Caffè Gambrinus

Όμορφο, μεγαλοπρεπές και πλούσιο σε ιστορία, το Cafe Gambrinus είναι ένα πραγματικό μουσείο . Το εσωτερικό του δημοφιλούς καφέ, που ιδρύθηκε το 1860, είναι κομψό με περίτεχνους τοίχους και πίνακες ζωγραφικής και ο καφές είναι πανέμορφος , ένα έργο τέχνης, όπως αποδεικνύεται από τη μεγάλη εισροή των πελατών.
Εκτός από το κλασικό μείγμα, για να δοκιμάσετε είναι το supergolosi σοκολάτα, φουντούκι και κρέμα γάλακτος. 

Τηλέφωνο : +39 081 417582
Που :VIA CHIAIA, 1/2

Centrale del Caffè

Μικρό ντόπιο στην παλιά πόλη με σύγχρονες πινελιές και με vintage πινελιές. Μεγάλος καφές, προετοιμασμένος προσεκτικά σύμφωνα με την αρχαία παράδοση που ακολουθεί απόλυτα το σύνθημα της “πιο έντονης” τοπικής γης . 
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις ειδικές γεύσεις του καφέ, όπως το ginseng ή το κρύο.
Υπάρχει επίσης μια καλή επιλογή τσαγιού και η ζύμη είναι επίσης καλή, όπως δείχνουν τα muffins της.
Τηλέφωνο : +39 081 551 5299
Που :VIA BENEDETTO CROCE, 16

Gran Cafè Ciorfito

Δίπλα  στο San Gregorio Armeno, αυτό το μπαρ είναι ένα υποχρεωτικό στάδιο, εάν θέλετε να απολαύσετε έναν υπέροχο καφέ. 
Γρήγορη και ακριβή εξυπηρέτηση, ο μπάρμαν λατρεύει την κατανάλωση με μικρές διακοσμήσεις . 
Το Gran Cafè Ciorfito επίσης τηρεί την αξιέπαινη πρωτοβουλία του ” επιπλέον καφέ “, δηλαδή, μπορείτε να πληρώσετε επιπλέον καφέ που θα δοθεί σε ένα λιγότερο τυχερό άτομο.
Τηλέφωνο : +39 081 203161
Που :VIA SAN BIAGIO DEI LIBRAI, 90/91

Bar Augustus

Γεννημένος το 1927,
υψηλής ποιότητας καφές που μπορεί να συνοδεύεται από μία από τα πολλά είδη ζαχαροπλαστικής, όπως maltagliati ρούμι , ρολά μαύρη σοκολάτα, τα αμύγδαλα και τα φουντούκια, συγκρατούνται μεταξύ τους με ένα υγρό αλκοόλ.
Το Bar Augustus βασίζεται σε μια  φιλική εξυπηρέτηση που συχνά βοηθά στην επιλογή ή προσφέρει μικρές συμβουλές στους επισκέπτες.
Τηλέφωνο :+39  081 551 3540
Που :VIA TOLEDO, 147

Bar Gianni

Το μπαρ Gianni είναι ένα μικρό μπαρ της πόλη στην Piazza Muzii, γνωστό ως ένα από τα καλύτερα για την ποιότητα στη Νάπολη. Ο χώρος είναι μικρός αλλά καλά φροντισμένος και καθαρός. Το  μπαρ είναι πάντα εφοδιασμένο με φρέσκα αρτοσκευάσματα  brioche και κρουασάν για πρωινό. Το προσωπικό, το είδος και η γνώση, θα μπορούν να σας συμβουλεύσουν στην επιλογή μεταξύ της αμέτρητης επεξεργασίας καφέ. Η ειδικότητα του καφέ είναι το ίδιο όνομα ” Caffè Gianni ” με κακάο και σαντιγί.
Τηλέφωνο : +39 081 578 7288
Που:VIA PLATANIA, 6

Gran Caffè La Caffettiera

Το Gran Caffè la Caffettiera είναι ένα τοπικό ιστορικό μέρος που βρίσκεται στο κέντρο  της Νάπολης. Η φροντίδα στην επιλογή των μειγμάτων, η προσεκτική επεξεργασία των σπόρων καθημερινά, ανάλογα με την περιεκτικότητα σε υγρασία έλαβε το «The Maker» τον τίτλο του πρώτου « Πρεσβεία του καφέ Napoletano ». Επίσης διάσημο για τις καθημερινές γαστρονομικές προσφορές που κυμαίνονται από αλμυρά τρόφιμα όπως το timballo των ζυμαρικών μέχρι τα πιο κλασικά επιδόρπια.

Τηλέφωνο : +39 081 764 4243
Που :PIAZZA DEI MARTIRI, 26

Caffè Ceraldia

Ακριβώς δίπλα στους κύριους εμπορικούς δρόμους, το Caffè Ceraldi εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητα του καφέ και την βιτρίνα των φρέσκων επιδορπίων . Το προσωπικό είναι γρήγορο, αλλά αυτό δεν αποκλείει την ποιότητα του καφέ , καθώς οι άνθρωποι γεμίζουν το μπαρ. 
Μια ιδιαιτερότητα είναι η “αντίστροφη” μηχανή καφέ για να επιτρέψει στον μπάρμαν να μην δώσει ποτέ στον πελάτη την πλάτη και να τον διασκεδάσει κατά τη διάρκεια της δοκιμής του καφέ. Ο Ceraldo Coffee χρησιμοποιεί το μείγμα Kimbo Elite , ένα από τα πιο εκτιμημένα  στον κόσμο.
Tηλέφωνο : +39 081 552 3488
 Που : PIAZZA CARITÀ, 14
πηγή