Διαδρομές

Διαδρομές
Βερολίνο Γενικές πληροφορίες

1) Ξεκινήστε από την Alexander Platz και περπατήστε μέχρι το νησί των Μουσείων. Στη πορεία θα δείτε το μέγαρο του Δημαρχείου και τον καθεδρικό. Μετά μπορείτε να πάτε στην πολύ όμορφη περιοχή Nikolaiviertel για φαγητό ή καφέ.

2) Από την Postdamer Platz με τα εντυπωσιακά μοντέρνα κτίρια κατευθυνθείτε προς την Πύλη του Βρανδεμβούργο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια περπατήστε στη λεωφόρο Unter De Linden ( σε όσους αρέσουν τα αυτοκίνητα αξίζει να επισκεφτούν τις αντιπροσωπείες της Ferrari , Bentley και τον εκθεσιακό χώρο της Peugeot με σπάνια μοντέλα ). Μόλις συναντήσετε τον δρόμο Charlottenstrass πηγαίνετε δεξιά. Σε πέντε λεπτά θα είστε στην περιοχή Gendarmenmarkt που θα βρείτε πολλά καφέ και εστιατόρια.

3) Κατεβείτε στο U-Bahn Kurfurstendamm και εξερευνήστε την πιο εμπορική περιοχή του Βερολίνου. Περπατήστε στον κάθετο δρόμο Fasanestrasse που έχει ωραία σπίτια και πολλές art galleries. Μετά την Fasanestrasse μόλις συναντήσετε τον δρόμο Knesebeckstrasse στρίβετε δεξιά προς τη Savigny Platz για καφέ ή φαγητό.