Δωρεάν ξενάγηση στη Ρώμη

Είναι πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε τα μυστικά της Ρώμης!
Δωρεάν περιηγήσεις ξεκινούν ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ σε όλες τις καιρικές συνθήκες και μόνο στα Αγγλικά ή στα Ισπανικά (δεν υπάρχει στα Ελληνικά).

Οι εκδρομές είναι δωρεάν – δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό που πρέπει να δώσετε για να συμμετέχετε, τους πληρώνετε όσο εσείς θέλετε και αν το θέλετε – εξαρτάται από το πόσο ευχαριστημένοι μείνατε από την ξενάγηση και όλη την εμπειρία. 

Πρόκειται για μία ομάδα εξουσιοδοτημένων και εξειδικευμένων ξεναγών και όλοι έχουν Πανεπιστημιακό πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης ή της Αρχαιολογίας.
Η δέσμευσή τους είναι να προσφέρουνε σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τη Ρώμη, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό, με τις καλύτερες περιηγήσεις!

Δε χρειάζεται να κάνετε την κράτηση, απλά να εμφανιστείτε στο συγκεκριμένο σημείο την ώρα που ξεκινάει η ξενάγηση. 

Πρόγραμμα
(για τη ξενάγηση στα Αγγλικά – English Tour)

  • ΒΑΤΙΚΑΝΟ – από Δευτέρα έως Σάββατο, στις 10.00
  • ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ – από Δευτέρα έως Σάββατο, στις 16.00
  • ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ – μόνο την Κυριακή, στις 10.00

Πιο αναλυτικά…

Η εκδρομή του Βατικανού

ξεκινά από τα Ισπανικά Σκαλιά και τελειώνει στο Castel Sant’Angelo, με θέα την πλατεία του Αγίου Πέτρου και τον θόλο του Αγίου Πέτρου στο κράτος του Βατικανού. Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε τους τόπους της αυτοκρατορίας μετασχηματισμένους κατά τη διάρκεια των αιώνων στις παπικές ιδιότητες, ανακαλύπτοντας τις συμβολές της εξουσίας των Παπών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τι θεωρείται το καλύτερο της Ρώμης: το Πάνθεον, αρχικά ένας ρωμαϊκός ναός αφιερωμένος σε όλους τους θεούς, μετασχηματίστηκε στη συνέχεια σε μια Εκκλησία που στεγάζει τον τάφο των Ιταλών Κυβερνήσεων και του Ραφαήλ σπουδαίος ζωγράφος της Αναγέννησης.

Θα επισκεφθείτε την Piazza Navona, με τη διάσημη και υπέροχη βρύση του Bernini, την υπερηφάνεια του ρωμαϊκού μπαρόκ. Η περιήγηση τελειώνει στο Castel Sant’Angelo, με θέα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου και τον θόλο του Αγίου Πέτρου στο κράτος του Βατικανού.

 

ΘΑ ΔΕΙΤΕ:

  • – Spanish Steps
  • – Column of Marcus Aurelius
  • – Pantheon
  • – Piazza Navona
  • – Castel Sant’Angelo
  • – View of St. Peter’s Square


Η εκδρομή στο Κολοσσαίο

ξεκινά από τα Ισπανικά Σκαλοπάτια και τελειώνει μπροστά στο Κολοσσαίο. Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε τα πιο όμορφα μνημεία της αρχαίας Ρώμης που περιβάλλεται από ένα σύγχρονο πλαίσιο. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανακαλύψετε και θα ακολουθήσετε με τα μάτια σας τον μετασχηματισμό της Ρώμης κατά τη διάρκεια των αιώνων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας, θα δείτε ένα αρχαίο υδραγωγείο και μια σειρά από δρόμους και πλατείες με μνημεία και παλάτια. Θα επισκεφθείτε επίσης την παγκοσμίου φήμης Φοντάνα ντι Τρέβι μέχρι να φτάσετε στο αρχαιότερο μέρος της Ρώμης: το ρωμαϊκό φόρουμ, το αυτοκρατορικό φόρουμ και το σύμβολο του μεγαλείου της αυτοκρατορίας: το Κολοσσαίο.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ

– Spanish Steps
– Trevi Fountain
– Piazza Venezia
– Roman Forums
– Κολοσσαίο